Haku- ja jälkiharrastajille rinkimuotoista koulutusta

25.3.2023

SBPKY Kansallisten lajien toimikunnassa on ideoitu mahdollisuutta aloittaa rinkimuotoinen toiminta pk-lajeissa eli siis koulutustoimintaa, jossa tarkoituksena on järjestää vuoden aikana useampi koulutus mahdollistaen näin jatkuvuutta ja edistymistä.

Hakuringin aloitus 29.-30.4.2023

Jälkiringin aloitus 6.-7.5.2023

Ensimmäisten viikonloppujen suunnitelmat vielä tarkentuvat, sijaintimahdollisuudet lähtökohtaisesti Uusimaa ja Pirkanmaa, mutta muutokset mahdollisia.

Vuoden aikana tarkoitus on järjestää kummassakin lajissa 3-6 tapaamista, joiden aikataulut, kouluttajat ja sijainnit tarkentuvat osallistujien kiinnostuksen mukaan. Pääpaino on kesäkaudella ja maasto-osuuksissa, mutta myös talvella voidaan järjestää esim. tottiskoulutusta.

Kenelle?

Toimintaan on tarkoitus ottaa mukaan sekä varsinaisia jäseniä että varajäseniä. Varsinaiselle jäsenelle on paikka kaikkiin ringin koulutuksiin, ja varajäsenelle tarjotaan paikkaa, mikäli koulutuksissa on tilaa. Osallistujien on oltava SBPKY jäseniä. Toiminta on tarkoitettu lajia tavoitteellisesti harrastaville koirakoille tasosta riippumatta. Etusijalla ovat hakijat, joiden kautta on mahdollisuus sopia luvallisten maastojen käytöstä ringin käyttöön. Eri lajit järjestetään toisistaan erillisinä, ja samalle koirakolle on mahdollista osallistua molempiin lajeihin vain mikäli paikat eivät muuten täyty.

Osallistujat maksavat itse osallistumisensa kulut. Kuluja voi syntyä esim. ulkopuolisen kouluttajan palkkioista tai tila- ja maastovuokrista. Osallistujilta toivotaan vuoden aikana aktiivista otetta treenaamisen lisäksi palautteen antamiseen, jotta toiminnasta voitaisiin saada tulevina vuosina hyvin toimivaa.

Hakuaika vuodelle 2023 on auki 26.3. asti!

Hakemukset, kysymykset ja lisätiedot Heidi Strengell (kansallisten lajien toimikunnan jäsen), hei.strengell@gmail.com