Yhdistyksen kevätkokous 2023

26.3.2023

Kokous pidettiin 26.3. Järvelässä Kärkölän kunnantalolla, kokoukseen oli mahdollista osallistua niin paikan päällä kuin etänäkin. Kokouksessa läsnä oli 78 yhdistyksen jäsentä, valtakirjoja oli 80 kpl eli yhteensä ääniä oli käytössä 158.

Ennen kokousta pidettiin hiljainen hetki Noora Korhosen muistolle.

Kokouksen puheenjohtajana toimi Ritva Salmi ja sihteerinä Nina Toivonen. Pöytäkirjantarkastajiksi ja ääntenlaskijoiksi kokous valitsi Susan Suojasen ja Jari Torkon.

Kokous päätti siirtää PEVISA-ehdotuksen silmäpeilaustarkastuksen voimassaoloajan muuttamisesta 24 kuukauteen syyskokoukseen 2023. Kuten kokouksessa todettiin, esitykset yleiskokouksissa käsiteltävistä asioista tulee olla johtokunnalla kolme kalenterikuukautta ennen yleiskokousta, eikä tämän esityksen kohdalla ehto täyttynyt. Johtokunta pahoittelee tapahtunutta.

Toimintakertomus hyväksyttiin muutamin korjauksin. Tilinpäätös vahvistettiin.

Johtokunnalle ja muille tilivelvollisille päätettiin myöntää vastuuvapaus.

Esitystä uudeksi muotovaliosäännöksi ei hyväksytty. Esitystä virallisen LTV-tutkimuksen lisäämisestä PEVISA-vaatimuksiin ei hyväksytty.

Kokous päätti, että koiratanssin rotumestaruuskilpailuja voidaan tukea 300 eurolla, vaikka tätä ei ole sisällytetty budjettiin.

Kokouksen jälkeen palkittiin Vuoden belgianpaimenkoirat 2022. Paljon onnea kaikille! Suomen mestareiden palkitsemiseen johtokunta palaa tuonnempana.

Kiitos kaikille kokoukseen osallistuneille!