Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Jäsenasiat

Liity SBPKY:n jäseneksi!

Jäsenilmoitus
Täytä ja lähetä jäseneksihakukaavake. Johtokunta käsittelee anomuksesi seuraavassa kokouksessaan, jonka jälkeen saat jäsenmaksutiedot sähköpostiisi.

Kasvattajajäsenilmoitus
Kasvattaja voi liittää kasvattiensa omistajat ensimmäiseksi vuodeksi SBPKY:n jäseneksi ilman liittymismaksua ja lähes puoleen hintaan normaalista vuosimaksusta.

Belgianpaimenkoirayhdistyksen jäsenenä

• saat 10 % alennusta (poislukien lääkkeet) kaikilla Evidensia-klinikoilla
  • voit osallistua yhdistyksen tapahtumiin (leirit, koulutuspäivät, Belgipäivät ym.) jäsenhinnalla
  • pääset mukaan toko-renkaaseen
  • voit mainostaa Belgianpaimenkoirat-lehdessä ja yhdistyksen kotisivuilla jäsenhinnalla
  • pääset päättämään belgianpaimenkoiriin liittyvistä asioista yhdistyksen vuosikokouksiin
  • saat vuosittain kuusi mielenkiintoista Belgianpaimenkoirat-lehden numeroa
  • voit osallistua ja ilmoittaa koirasi tulokset Vuoden Belgianpaimenkoira- kilpailuun
  • voit osallistua paikallisen alaosaston toimintaan. Alaosastojen kautta on mahdollista kouluttautua SBPKY:n tuella koulutusohjaajaksi, toimihenkilöksi tai tuomariksi
  • sinulla on oikeus kilpailla rotumestaruuksista (agility, FH, IPO, kansalliset palveluskoiralajit, mondioring, paimennus, toko, valjakkohiihto, vepe)
  • sinulla on oikeus osallistua edustusjoukkuevalintoihin

Kasvattajana voit edellämainittujen etujen lisäksi

• osallistua ilmaiseksi Belgipäiville
  • käyttää ilmaiseksi pentuvälityksen palveluita
  • saada yhteystietosi yhdistyksen kotisivuilla sijaitsevalle kasvattajalistalle
  • saada 20 % alennusta kasvattajatoimenpiteistä (poislukien lääkkeet) kaikilla Evidensia-klinikoilla
    •   Kasvattajatoimenpiteisiin kuuluvat:
      - viralliset silmätarkastukset
      - viralliset kyynär- ja lonkkakuvaukset
      - viralliset selkäkuvaukset
      - kasvattajan pentutarkastukset (myyntitarkastus)
      - sirutukset pentutarkastusten yhteydessä
      - rokotus pentutarkastuksen yhteydessä
      - kiimakontrollit eläinlääkärillä
      - progesteronitestit hoitajalla
      - keinosiemennykset (koskee pakaste- ja siirtospermasiemennyksiä)
      - tiineysultrat/tiineysröntgenit

Jos kasvattaja tuo toimenpiteeseen koko pentueen tai vähintään 4 pentua, ovat pentujen omistajat oikeutettuja ko. toimenpiteestä kasvattaja-alennukseen kasvattajan henkilökohtaisesti läsnäollessa.

Muista toimenpiteistä, ruuista sekä klinikoilla myytävistä tuotteista kasvattaja saa 10 % alennuksen.

Palvelut ja palveluiden hinnat voivat vaihdella alueittain, alennukset annetaan kulloinkin klinikalla voimassa olevan hinnaston hinnoista. Alennusten saaminen edellyttää jäsenyyden todistamista käynneillä esittämällä jäsenkortin. Alennusta ei anneta jälkikäteen.

Etua ei voi yhdistää muihin alennuksiin Evidensiassa, eikä etu koske kasvattajan omistuksessa olevia muun rotuisia koiria. Evidensia Eläinlääkäripalvelut Oy pidättää oikeiden tarkistaa hinnat vuosittain ja päivittää kasvattajatoimenpidelistausta.

Jäsenyys siis kannattaa!

Belgianpaimenkoirayhdistyksen jäseneksi voit liittyä vaikka et omistaisikaan belgianpaimenkoiraa; yhdistyksen lehti on erinomainen tietolähde esim. pennun hankintaa suunnittelevalle.

Vuoden 2017 jäsenmaksut

Uudet jäsenet: 38 € (sis. 8 € kertaluonteisen liittymismaksun)
Varsinainen jäsen: 30 €
Perhejäsen: 10 €
Kasvattajajäsen: 20 €

Perhejäsen on henkilö, joka kuuluu vuosijäsenen perheeseen ja asuu samassa taloudessa hänen kanssaan. Perhejäsenellä on samat oikeudet ja velvollisuudet kuin vuosijäsenellä, mutta hänelle ei lähetetä yhdistyksen julkaisuja.

Jäsenmaksutili on FI22 5506 0020 1369 72, mutta älä maksa jäsenmaksua ennen kuin olet täyttänyt ja lähettänyt jäsenanomuslomakkeen ja saanut sähköpostissa viitteelliset maksutiedot.

Osoitteenmuutos

Mikäli yhteystietosi ovat muuttuneet, voit ilmoittaa osoitteenmuutoksen

Jäsenasioiden hoitaja

Marja Tuominen