Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Jäsenasiat

Jäsenmaksuasiaa!

Maksa jäsenmaksu tilille FI22 5506 0020 1369 72. Jäsenmaksun eräpäivä oli 15.3.2017 mutta nopealla toiminnalla ehdit vielä maksaa, ennen kuin johtokunta toukokuun kokouksessaan erottaa maksamattomat jäsenet.

Laita viitenumeroksi oma kuusinumeroinen jäsennumerosi lehden takaa. Viestiosaan ei tarvitse kirjoittaa mitään.

Liity SBPKY:n jäseneksi!

Jäsenilmoitus
Täytä ja lähetä jäseneksihakukaavake. Johtokunta käsittelee anomuksesi seuraavassa kokouksessaan, jonka jälkeen saat jäsenmaksutiedot sähköpostiisi.

Kasvattajajäsenilmoitus
Kasvattaja voi liittää kasvattiensa omistajat ensimmäiseksi vuodeksi SBPKY:n jäseneksi ilman liittymismaksua ja lähes puoleen hintaan normaalista vuosimaksusta.

Belgianpaimenkoirayhdistyksen jäsenenä

• voit osallistua yhdistyksen tapahtumiin (leirit, koulutuspäivät, Belgipäivät ym.) jäsenhinnalla
  • pääset mukaan toko-renkaaseen
  • voit mainostaa Belgianpaimenkoirat-lehdessä ja yhdistyksen kotisivuilla jäsenhinnalla
  • pääset päättämään belgianpaimenkoiriin liittyvistä asioista yhdistyksen vuosikokouksiin
  • saat vuosittain kuusi mielenkiintoista Belgianpaimenkoirat-lehden numeroa
  • voit osallistua ja ilmoittaa koirasi tulokset Vuoden Belgianpaimenkoira- kilpailuun
  • voit osallistua paikallisen alaosaston toimintaan. Alaosastojen kautta on mahdollista kouluttautua SBPKY:n tuella koulutusohjaajaksi, toimihenkilöksi tai tuomariksi
  • sinulla on oikeus kilpailla rotumestaruuksista (agility, FH, IPO, kansalliset palveluskoiralajit, mondioring, paimennus, toko, valjakkohiihto, vepe)
  • sinulla on oikeus osallistua edustusjoukkuevalintoihin

Kasvattajana voit edellämainittujen etujen lisäksi

• osallistua ilmaiseksi Belgipäiville
  • käyttää ilmaiseksi pentuvälityksen palveluita
  • saada yhteystietosi yhdistyksen kotisivuilla sijaitsevalle kasvattajalistalle

Jäsenyys siis kannattaa!

Belgianpaimenkoirayhdistyksen jäseneksi voit liittyä vaikka et omistaisikaan belgianpaimenkoiraa; yhdistyksen lehti on erinomainen tietolähde esim. pennun hankintaa suunnittelevalle.

Vuoden 2017 jäsenmaksut

Uudet jäsenet: 38 € (sis. 8 € kertaluonteisen liittymismaksun)
Varsinainen jäsen: 30 €
Perhejäsen: 10 €
Kasvattajajäsen: 20 €

Perhejäsen on henkilö, joka kuuluu vuosijäsenen perheeseen ja asuu samassa taloudessa hänen kanssaan. Perhejäsenellä on samat oikeudet ja velvollisuudet kuin vuosijäsenellä, mutta hänelle ei lähetetä yhdistyksen julkaisuja.

Jäsenmaksutili on FI22 5506 0020 1369 72, mutta älä maksa jäsenmaksua ennen kuin olet täyttänyt ja lähettänyt jäsenanomuslomakkeen ja saanut sähköpostissa viitteelliset maksutiedot.

Osoitteenmuutos

Mikäli yhteystietosi ovat muuttuneet, voit ilmoittaa osoitteenmuutoksen

Jäsenasioiden hoitaja

Marja Tuominen